Review

Benieuwd wat anderen van de cursussen vinden?
Lees hier hun bevindingen

Marieke aan het woord over de cursus Maak je wensen werkelijk waar

Wat een fijne cursusdag vandaag! En het werkt meteen 
Zo heb ik net tijdens de afwas EN een goed gesprek dus verbinding gehad met mijn man.
EN we hebben een liefdevolle benadering van onze grenzen opzoekende dochter gemanifesteerd EN daardoor ben ik al liefdevol voor mezelf geweest.
EN als klap op de vuurpijl is mijn keuken nu ook blinken schoon want poetsen en kletsen over vandaag ging moeiteloos samen 
Dankjewel Alinde En Engelen. Nu een kopje thee dan maar. 

Marga aan het woord over de cursus Maak je wensen werkelijk waar

Soms heb je niet direct woorden om aan je gevoel te geven omdat het mooi, bijzonder en overweldigend is wat je mee mocht maken...
Wat een prachtige dag en wat welkom!
Mooi dat dingen op je pad mogen komen... Dankbaar
Alinde De Wilde wat deed je het goed en wat nam je mij mee.
Heerlijk je nuchterheid te mogen ervaren in de wereld van zoveel bijzonderheid.
Fijn om mijzelf te kunnen en te mogen zijn. Lieve allemaal Dank jullie wel

Luisterkindwerker Marloes aan het woord over de opleiding en haar gevoel over Luisterkind.

Begin dit jaar(2016) heb ik de opleiding Luisterkindwerker gevolgd bij trainer Alinde in Lelystad.
Ik heb Alinde ervaren als een trainer die direct is, met beide benen op de grond staat en met veel liefde, enthousiasme en plezier de opleiding geeft.
Ik heb mij bij haar altijd op mijn gemak gevoelt en kon zijn wie ik ben. Dit heb ik als heel prettig ervaren.
Deze opleiding heeft mij ook veel zelfvertrouwen gegeven.
Daarnaast vond ik het contact met de andere cursisten ook heel waardevol en leerde je veel van elkaar.
Werken met de Luisterkind methode ervaar ik als heel zacht en liefdevol.
Ik vind het fantastisch dat ik op deze manier mensen kan helpen en mijn steentje bij kan dragen aan het geluk van de ander.

Luisterkindwerker Heidi  aan het woord over de opleiding en haar gevoel over Luisterkind.

Alinde de Wilde is echt een topper, die bij iedereen het allerbeste naar boven haalt. Vol rust, helderheid en vertrouwen leert ze je te vertrouwen op je hart en te luisteren in de energie naar wat er in een Luisterkindafstemming naar boven mag komen. Alinde heeft werkelijk de kracht om je te leren deurtjes naar jouw mogelijkheden open te zetten. De opleiding is super goed opgebouwd waarin er heel veel tijd en ruimte is om te oefenen. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in jouw persoonlijke groei en er is heel veel ruimte voor feedback. Alinde staat altijd voor je klaar voor vragen of een power-talk. De opleiding heeft mijn hart helemaal open gezet en mij geleerd om vanuit kracht en vertrouwen de wereld te betreden.
Het voelt zo bijzonder om met een groep Luisterkindwerkers samen te zijn, dit werk doen we met elkaar, hoe bijzonder is dat. Ook als je klaar bent met de opleiding zijn er nog bijzondere dagen en mogelijkheden om met elkaar contact te houden.

Ik ben dankbaar voor mijn diploma en dankbaar voor hoe het Luisterkindwerk nu zo’n bekendheid krijgt. De kinderen van nu hebben zo’n mooie boodschap de wereld in te brengen en wij kunnen daar in liefde en kracht vorm aan geven. Het voelt zo fijn om in eerste instantie er echt voor het kind te zijn en te luisteren wat die kwijt wil, hoe mooi is het dat je daarbij ook de vragen van de ouders mee kunt nemen! Het Luisterkindwerk gaat verder dan alleen luisteren naar kinderen en hun ouders. Het is er echt voor iedereen die wil weten wat er voor prachtigs in zichzelf verscholen zit en wil weten wat het kan doen om voorbij een probleem of blokkade te komen. Je kunt er echt voor iemand zijn en daarbij hun de richting naar hun kracht laten zien.