Aquarius Angels

Cursus Aquarius Angels® Healing

Aquarius Angels® Healing

In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een lichtere vorm van healing te werken dan “het oude patroon van problemen loslaten en aanvullen met positieve energie”. Je kunt nu helen door het verbreken van de illusie dat je niet langer één bent met de bron waarin alles perfect is. Door deze beperkende gedachte is het mogelijk om allerlei ongemakken in je leven te ervaren. De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in de oorspronkelijke perfectie te komen en zo klachten op elk niveau los te laten. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen.
De cursus is ontwikkeld door Annelies Hoornik

Wat we doen tijdens het cursusweekend
De Aquarius Angels Healing weekenden duren twee en een halve dag. Daarin zullen we veel hands-on helend werk doen. Na de eerste inwijding zal er direct begonnen worden met het werken met de energie van de Aquarius Angels. De engelen hebben veel informatie gegeven over helingen zoals deze in het nieuwe Gouden Tijdperk zal zijn en de punten waar mee gewerkt wordt. Ook wordt er gesproken over chakra’s en hoe de interactie is met de Aquarius Angels® Healing.

Je leert een ochtend-, en avondmeditatie die speciaal voor de Aquarius Angels® Healer gechanneld is, tijdens de les leer je waarom deze korte meditaties zo effectief zijn en je leven sterk kunnen verbeteren. Ook leer je hoe je een Aquarius Angels® Healing voorbereid. Hoe je uitleg geeft over een sessie en natuurlijk hoe je je Aquarius Angels® Healing geeft aan jezelf of een ander.

Speciale Technieken bij hardnekkige klachten
Er zijn een aantal extra technieken die mensen helpen met acute klachten of met karmische klachten. Daardoor kun je helend werken op elk niveau waar maar problemen mee kunnen zijn. Behandelingen kunnen op elke klacht gegeven worden zoals o.a. allergieën, migraine, pijnklachten, nervositeit, angstklachten zoals vliegangst, terugkerende klachten die slecht reageren op normale behandeling… en nog veel meer.

Lastral®
Je leert hoe je een Lastral® maakt, dit is een flesje dat je meegeeft dat de persoon spirituele nazorg biedt. Dit wordt nog ongeveer vier weken gebruikt na de behandeling er zorgt ervoor dat het lichaam gedurende deze tijd steeds weer in dezelfde engelenenergie terug komt als tijdens de behandeling. Dit geeft bijzonder goede resultaten.
Alles wat uitgelegd wordt, wordt ook geoefend, je gaat dus met het gevoel in je vingers en een goed zelfvertrouwen naar huis om daar met de Aquarius Angels® Healing aan de slag te gaan.

Aquarius Angels® Healer lijst, de Facebook groep en meer.
Na de workshop kun je lid worden van de besloten FB groep, je kunt vermeld worden in de Aquarius Angels® Healer lijst zodat je goed gevonden kunt worden als je een praktijk hebt.
Op de website van Annelies Hoornik is een apart intern deel gemaakt waar je extra informatie en technieken kunt vinden om je kennis en healing verder te verdiepen.

Tijdens de Aquarius Angels® Healing weekenden leer je de volgende zaken:

 • De voorbereiding voor de healing
 • Vanuit de Bron werken
 • Een ochtend meditatie
 • Waar zijn de aandachtspunten
 • Hoe geef je een healing met de Aquarius Angels®
 • Technieken voor:
  • Healing van acute klachten
  • Healing op ziele niveau
  • Healing van Karma
  • Healing van innerlijk kind
 • Een Lastral® maken
 • Aarding van de klant
 • Avond meditatie
  Je ontvangt tijdens dit weekend 2 inwijdingen zodat je met de Aquarius Frequentie kunt werken

Word ook een Aquarius Angels Healer en schrijf je in voor deze weekend cursus.
Naast een mooi lesboek, duidelijke uitleg over hoe Aquarius Angels® Healing werkt en wat een Lastral® is en hoe je die maakt zullen we alles uitgebreid oefenen zodat je met een goede kennis en al redelijk wat ervaring naar huis gaat.

De Cursus kost €444,00

3 t/m 5 februari 2017 Vol
19 t/m 21 mei 2017    Vol

Cursusdata
Voor en Achternaam*
Adres:*
Geboorte Datum:*
 / 
 / 
E-mail:*