AromaMassage

Cursus A touch of Energie

Een volwaardige cursus Holistische AromaMassage*

 

“Masseren vanuit je hart, met gevoel en totale aandacht voor de ander”

 

AromaMassage is een holistische massage methode, wat betekent dat zowel het lichaam als de geest worden behandeld. Met liefdevolle  aandacht, zachte en holistische aanraking ,gebruik makend van essentiële oliën, een massage te geven die diep het weefsel binnen dringt en ondersteuning geeft daar waar nodig is.
Naast het leren kennen en inzetten van de juiste Aroma en oliën, leer je massage technieken om uiteindelijk een volwaardige en heerlijke ontspannen Aromamassage te kunnen geven.

 Doel: Leren (door oa zelf te ervaren) mensen weer in evenwicht te brengen en daarmee het zelf helende vermogen/lichaamsproces te versterken.

AromaMassage is niet alleen gericht op ontspanning van de spieren, maar ook op geestelijke ontspanning, door middel van  subtiele energie uitwisseling. Bij een massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt en wat het je kan vertellen. Dit kan verheldering geven waardoor je dichter bij de basis, de oorzaak, van je klacht kan komen.

 Die ervaringen en inzichten kunnen je helpen om de balans in jezelf te vinden.

 Tijdens de cursus gaan we in op de verschillende lichaamsdelen, rug, armen, handen, benen, voeten, nek en hoofd, per dag behandelen we intensief  de onderdelen en zullen we dieper ingaan op de werking van aroma en oliën op die lichaamdelen.Welk aroma wordt gebruikt bij welke veel voorkomende klachten. Maar ook wanneer gebruiken we ze niet.

 Naast het leren kennen en inzetten van de juiste aroma en oliën, leer je massage technieken om uiteindelijk een volwaardige en heerlijke ontspanning aromamassage te kunnen geven.

 

De Cursus kost €999,00


Cursusdata
Voor en Achternaam*
Adres:*
Geboorte Datum:*
 / 
 / 
E-mail:*

Kosten €450,00
Cursus weekend ; vrijdagavond 29 september, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

Inschrijven